04-06 Ocak 2019 tarihleri arasında Çankırı ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Kız-Erkek grup birinciliği müsabakaları 11 ilden 110 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çankırı Spor Salonunda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek finale yükselme müsabakalarında Badminton Antrenörleri Serdar DANİYAR, Yusuf MEŞE ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümmü AK eşliğinde 10 sporcuyla mücadele eden Niğde kız ve erkek takımı büyük başarı göstererek Karaman da düzenlenecek Çeyrek final müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı kazandılar.

Niğde de badminton branşının daha da iyi yerlere geleceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk BODUROĞLU ‘’Çankırı da düzenlenen grup birinciliği müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın başarıları hepimizi gururlandırdı. Müsabakalar boyunca ter döken tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Sporcularımızın aynı azim ve istekle çalışarak çeyrek final müsabakalarında önemli başarılara imza atacaklarına inanıyorum” diye konuştu.