Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri” projesi devam ediyor. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje sayesinde Ramazan Ayı sporla dolu dolu geçiyor. 
Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ‘Ramazan Ayı Spor Projesi’ kapsamında, 11 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında Ramazan ayı boyunca gençler, büyükler ve veteranlar kategorisinde; voleybol, futsal ve basketbol branşlarında vatandaşlar ramazan ayına özel spor etkinliklerine katılma fırsatı buluyor. 
İl Müdürü Harun Turhan, gençlere ve ailelerine sporu sevdirmek amacıyla “Ailemle Spor Yapıyorum” ve “Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri” projeleri sayesinde ailelere farklı bir çok branşta spor yapma imkanı sunduğunu aktardı. 
Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri projesi kapsamında 5 Şubat spor salonunda Büyükler Voleybol, gençler Basketbol ve 75 yıl spor salonunda futsal etkinliği düzenlendi. Ramazan boyunca sürecek turnuvalar takımların kıyasıya mücadelesine sahne olması bekleniyor.