İl Müdürlüğümüz Spor şube müdürü Bülent Özgüven ve Bor Gençlik Merkezi müdür vekili ve aynı zamanda Güreş İl temsilcimiz Yılmaz Kurt İlimiz İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ali NEBOL’e 21 Kasım 2016 tarihinde saat 14.00’de makamında teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyaret hakkında ise Türk güreş sporuna ve ilimiz güreş spor takımına yapmış oldukları katkılardan dolayı 13 Kasım 2016 tarihinde Ankara’da yapılan güreş federasyonu başkanlığı olağan kongresinde Türkiye güreş federasyonu başkanı seçilen Musa AYDIN Tarafından gönderilen plaket takdim edilmiştir. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN ve Bor İlçe Gençlik Merkezi Müdürü ve Güreş İl Temsilcisi Yılmaz KURT ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ali NEBOL’ün spora ve sporcuya şahsi ve kurumsal olarak her zaman her türlü desteği maddi ve manevi imkanlar dahilinde vermeye hazır olduklarını gönülden her sporcunun başarı elde etmesini temenni ettiğini ifade ettiler. Bu düşünce çerçevesinde kurumsal işbirliğine ve desteğine açık olduğunu beyan ettiler. Spor Şube müdürü Bülent ÖZGÜVEN ve Bor İlçe Gençlik Merkezi Müdür vekili Güreş İl Temsilcimiz Yılmaz Kurt Makamında yapılan bu ziyaretin sıcak ve samimi bir ortamda geliştiğini beyan ettiler. 
Kurumsal İşbirliğinin başarıya ulaşmada önemli olduğunu büyük moral ve motivasyon sağladığını Genel Sekreter Ali NEBOL’den aldıkları sıcak samimiyetin kendilerine büyük cesaret ve teşvik edici güç verdiğini ifade ettiler. 
Niğde’nin adını Türk spor tarihine en iyi şekilde yazılabilmesi için bütün samimiyet ve içtenlikle çalışmaların ve işbirliğinin devam edeceğini belirttiler. Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN Güreş Federasyonu Başkanı Musa AYDIN adına katkılarından dolayı Genel Sekreter Sayın Ali NEBOL’e başkan tarafından gönderilen plaket takdim edilirken çekilen fotoğraflarla daha anlamlı kalıcı bir anı olarak belgelendirildi. Güreş il temsilcimiz Sayın Yılmaz KURT’un temsilcilik adına verdiği plaket ise günün anlamına binaen çekilen fotoğrafla daha da güzelleştirildi.