Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Zahide Sefer, Halil Kitapçı, Behzat Ecemiş ve Memnune Türker Altuncu İlköğretim okullarına 24 Kasım öğretmenler günü sebebiyle, kıymetli yarınlarımıza ışık tutan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bilmediklerini öğreten, yaşamayı hayatı anlamlı kılan bilgileri veren öğretmenlerimize günün anlam ve önemine binaen ziyaret gerçekleştirildi.  
Bu anlamlı günde okullarımıza Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına yapılan ziyaretlerde öğretmenlerimize yaptıkları için toplumumuz ve insanlık adına ne denli önemli olduğu ifade edildi.
Maddi manevi değerlerin, hayatımızı şekillendirirken hayatımıza kattığı anlamın eğitim öğretim veren öğretmenlerimizin sayesinde anlaşıldığı, yerlerinin bütün yaşam boyunca her zaman var olduğu unutulmaz kıymetler olduğu kurumumuz tarafından katılan çalışanlarımızca belirtildi. Bu anlamlı günde öğretmenlerimize maddi değeri küçük ama içerdiği manevi değeri yüksek karanfillerle ziyaret daha anlamlı bir hal aldı. Ziyarete gidilen okullarımızdaki öğrencilerimizle öğretmenlerimizin mutluluklarına bir nebzede olsa küçük bir katkı sağlamak için Futbol, Basketbol ve Voleybol topu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından hediye edildi.
Memnune Türker Altuncu ilkokulunda bulunan özel Eğitimine tabi çocuklarımıza da ayrıca verilen karanfillerle onlarında bu güzel günde bir nebzede olsa mutluluklarına küçük bir katkıda bulunuldu. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, yüce dinimiz İslamın Kutsal kitabı Kuran-ı Kerim’in ilk emri olan “Oku” ayeti kerimesine nail olarak insanı ve toplumu yetiştirmeyi, şekillendirmeyi ve her türlü fedakârlığa katlanarak, kar, kış, yağmur, yaş demeden çalışan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, onları sadece bir güne sığdırılamayacağı her gün, her an hatırlanacak kadar kıymetli ve değerli olduklarını her daim hatırlamaları gerektiğini toplumumuzun her kesimince sevildiklerini bildirerek onları daha iyi bir nesil yetiştirmelerinde motive ederek ve yüksek moral vererek katkı sağlanacağı gerçeği bilinmeli ve kurumumuzca da bu tarz düşünüldüğü mütalaa edilmektedir. Bütün Öğretmenlerimize Saygılarımızı, Sevgilerimizi sunar, minnetle yâd ederiz.