Türkiye Atletizm Federasyonu Ankara İl Atletizm Temsilciliği’nin düzenlendiği ulusal çaptaki 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kros Koşusu’nda ülkenin dört bir yanından gelen 750’nin üzerinde atlet yarıştı.

Her yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıldönümünde gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kros Yarışmaları, bu yıl yoğun bir katılımla yapıldı. Ankara Eryaman’daki kros parkurunda gerçekleştirilen yarışmalara ülkenin her yerinden tam 777 atlet katıldı. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılan müsabakalarda atletler Atatürk’ün anısı için ter döktüler.

Yarışma sonunda Niğde İlimiz Genç Kadınlar kategorisinde Türkiye 3. Sü oldu. 
Konu ile alakalı Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü “Ankara’da her sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 10 Kasım da gerçekleştirilen koşuda ilimizi temsil eden, Türkiye 3. Sü olup bizlere bu gururu, sevinci yaşatan takımımızı ve Antrenörümüz Ahmet Yavuz beyi gayretlerinden dolayı yürekten tebrik ediyorum. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle yad ediyorum.” İfadelerini kullandı.