Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre TOPOĞLU Niğde Gençlik Merkezi Ömer Halisdemir Kampüs Genç Ofisinde üniversiteli gençlerle bir araya geldi. 
19.12.2019 tarihinde Adana Çukurova Üniversitesinin davetiyle gerçekleşen söyleşiye katılmak için gelen Emre Topoğlu Adana programının ardından bugün Niğde’ye gelerek Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kampüs Genç Ofis de Üniversite gençleriyle buluştu. Gençlere tecrübelerini aktaran Emre Topoğlu; “Bende 2000 yılında sizler gibi üniversite öğrencisiydim. Bizim zamanımızda bu kadar imkan söz konusu değildi. Sizler bu konuda oldukça şanslısınız gençlik merkezlerimizde faydalanabileceğiniz çok güzel imkanlar var bunları göz önüne alırsak gençlik merkezlerimizi boş bırakmaz ve faydalı kullanırsak daha başarılı olacağınıza inancım tamdır” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ise “ Öncelikle yoğun programları arasında ilimize gelen Sayın Genel Müdürümüze nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim, yaptığımız çalışmaları yerinde gösterdiğimiz için oldukça mutluyum, inşallah yeni yapacağımız proje ve faaliyetlere de genel müdürümüzü davet edeceğiz” dedi.
Ankara’ya yola çıkmadan önce Emre Topoğlu Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’ye görevinde başarılar dileyerek kendisine hediye takdim etti ve şehrimizden ayrıldı.